privasi Shipping

Pengiriman gratis 12 - 50 dina. (Envios Gratis)

Opsi liyane bisa uga kasedhiya ing pamrih gumantung saka lokasi pelanggan.

-Shipping telat bisa kedadeyan amarga COVID-19 pungkasan yen sampeyan duwe pitakon babagan iki, hubungi kita.

-Sebab saka pesenan COVID bisa uga ing ngendi wae saka 2 minggu nganti 3 wulan kanthi maksimal, kanthi pesenan kasebut kudu diproses lan ngirim kanthi kaping kiriman normal 12 nganti 50 dina.

Pembayaran maneh (yen ana / deleng kaca mbalekaken)
Sawise bali sampeyan ditampa lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari yen kita wis nampa item sing bali. Kita uga bakal menehi katrangan bab persetujuan utawa penolakan saka pengembalian dana.
Yen disetujoni, pengembalian dana maneh bakal diproses, lan kredit bakal diterapake kanthi otomatis ing kertu kredit utawa cara asli, sajrone wektu tartamtu.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure kontak bank sampeyan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.
Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan durung nampa pembayaran maneh, hubungi kami ing [Email protected]

Item Sale (yen ana)
Mung item sing diregani biasa bisa dibalekake, barang sing larang regane ora bisa dibalekake.

Simpenan (yen ana)
Kita mung ngganti barang yen cacat utawa rusak. Yen sampeyan pengin ijol kanggo item sing padha, kirim email menyang [Email protected] lan kirimi barang sampeyan menyang: MysteryAnime, 1109 lynn st #A, Weatherford TX 76086, Amerika Serikat.

Thanks kanggo blanja! ~ Tim Misteri