News

Pembaruan Checkout 6/12/20

dikirim dening GT Kolaborator on

Saliyane Mupangate iki ora cocog kanggo akeh, kita pengin ngatasi setelan / pilihan checkout sing saiki. Saiki kita nggarap checkout luwih cepet lan pengalaman sing luwih gampang kanggo para pelanggan. Kanthi mangkono, sawetara dina sabanjure kita bakal nggarap kaca mriksa lan nambah, lan nalika nindakake pelanggan iki ora bakal bisa mriksa karo debit utawa kertu kredit UNLES nggunakake Paypal utawa Amazon Pay. Nalika kita ngupayakake iki uga bisa ngrampungake kesalahan saiki, loro cara kasebut ing ndhuwur bakal dadi pilihan sing mung kasedhiya ...

Waca liyane →


Nganyari Nganyari 5/17/2020

dikirim dening Khhas Anh Khoa on

Halo! Akeh tim dhukungan pelanggan wis entuk pitakon babagan pesenan liwat email, Facebook lan platform sosial liyane. Amarga kedadeyan sing saiki, kita asor banget kanggo wakil dhukungan pelanggan sing kasedhiya, iki angel banget nanggapi lan njamin kabeh pelanggan bubar. Kita kepengin ngapura babagan masalah kasebut, bubar kita weruh masalah karo pelacakan manawa pangembang butuh wektu kanggo ndandani. Kanthi mangkono, aku seneng kabeh babagan sabar lan pengin menehi jaminan yen nalika pangiriman bisa uga telat, pesenan bakal teka! Yen ana sebab ...

Waca liyane →


Kontribusi menyang Charity ing Checkout! 5/1/20

dikirim dening Khhas Anh Khoa on

Kita seneng banget yen wis rampung ngetrapake metode supaya kabeh wong bisa menehi sumbangan kanggo amal sing dipilih kanthi mung tuku barang! Cara kerjane Nalika ndeleng produk utawa nerusake grobag utawa checkout, bagean ing ndhuwur tombol trobosan bakal katon menehi sampeyan sinau sing luwih lengkap lan milih amal sing luwih disenengi. Kanggo ngganti amal sing pengin didukung, klik tombol "Update Sebab" saka ing kana sampeyan bakal duwe 5-7 pilihan kanggo macem-macem populer sing kasedhiya saiki. Wigati dimangerteni yen nyumbang kanggo ...

Waca liyane →


COVID-19 Wangsulan 4/29/20

dikirim dening G-translate Kolaborator on

MysteryAnime kaping kiriman yaiku 2-4 minggu ing ndonya, lan virus bakal ora mengaruhi pesenan kiriman utawa kiriman sampeyan. Pramila kanthi yakin manawa pesenan sampeyan bakal dikirim lan ora nyebabake masalah kanggo pesenan sampeyan !!

Waca liyane →


MysteryAnime Update 4/5/2020

dikirim dening Jarrod Cavanaugh on

Halo! Artikel iki bakal diterjemahake menyang pirang-pirang basa sing digunakake para pelanggan, bukak basa asli sampeyan lan yen basa Inggris, aja lali nggatekake postingan iki !! Matur nuwun ~ Tim MysteryAnime Kita pengin nggawe manawa ing situs web pelanggan lan pengunjung bisa ngakses lan nemokake apa sing dikarepake. Bubar kita nemoni masalah karo para pelanggan kanthi masalah internasional kanggo golek rega produk, lan navigasi ing sekitar toko kasebut. Kita seneng nggawe lan konfirmasi karo negara-negara sing ora nganggo basa Inggris ing saindenging jagad, manawa kita ngirim internasional lan ngirim pengiriman gratis ing endi wae ...

Waca liyane →